Alweer 2020…

Het nieuwe jaar is al in volle gang, Doetinpop is weer gestart na 2 vakantie weken. Zoals de traditie is starten we altijd met de nieuwjaarsborrel, deze avond staat in het teken van heerlijke hapjes, drankjes en vooral gezelligheid.

Deze avond wordt er veel gepraat over de mooie december maand die we hebben gehad als Doetinpop. Op 15 december stonden we in ons mooie centrum van Doetinchem en hier hebben we heerlijk gezongen en genoten.

Op 21 december mochten we 2 optredens geven en wel in het theater van De Gruitpoort. In de middag stonden we samen met de G-sleuteltjes van MPG op het podium, het publiek kon genieten van een prachtig kerstverhaal en bijpassende muziek. Wat een enthousiasme en wat een energie!

In de avond was het tijd voor ons concert in samenwerking met Popkoor Friends uit Lichtenvoorde. Wat hebben we er een feestje van gemaakt samen, het publiek was enthousiast en dat geldt ook voor ons. Het was een groot succes en smaakt naar meer!

Nu maken we ons weer op voor een spetterend 2020! We hopen jullie vaak te ontmoeten.